Företagsanpassade kurser

Vill ni som företag ha en skräddarsydd kurs helt efter era behov och önskemål? På våra företagsanpassade kurser är det du som kund som bestämmer innehåll, tid och plats. Vill ni hålla kursen hos er är det givetvis inga problem men det går också bra att nyttja våra kurslokaler i antingen Stockholm eller Göteborg.

Välj att utgå från en av våra öppna kurser, eller varför inte en mix av flera. Ni har också möjligheten att djupdyka inom specifika ämnesområden utefter era behov. Rör sig utbildningen om beslutsstöd i allmänhet eller Power BI i synnerhet så är alltid Power BI Academy rätt för dig och ditt företag.

Kontakta oss för offert i dag!

Våra kursledare

Anna Rundstedt

Power BI Expert

Niklas Mattsson

Power BI-expert

Omdömen från deltagare

Kunskap skapar värde

Våra kunder köper Spendanalys för att kunna effektivisera sitt inköpsarbete och i samband med detta så erbjuder vi våra kunder att visualisera sina rapporter i Power BI för en tydligare kommunikation. Jag har vid flera tillfällen använt mig av Spry’s tjänster för att bland annat kvalitetssäkra våra leveranser till våra kunder och jag kan varmt rekommendera Spry för deras höga kompetens och smidiga lösningar.

Ulf Malmquist, Inköpsdesign AB

Kontakt

Stockholm

Convendums kontorshotell på Vasagatam (mitt emot centralen)

Göteborg

Convendums kontorshotell på Kungsportsavenyn 21

Frågor?